TOEPASSINGEN

Process technologies for tomorrow.

PROCESSYSTEMEN VOOR DIERVOEDERS

De veevoedersector is bekend terrein voor Hosokawa Micron, aangezien we bijna 100 jaar geleden ons bedrijf startten met het maken van mengapparatuur voor diervoeders. Sindsdien zijn we altijd doorgegaan met het ontwikkelen van technologieën, expertise en diensten op dit gebied.

De eisen die aan de productie van diervoeders worden gesteld kruipen steeds meer richting de normen voor de productie van voedingsmiddelen voor mensen. Productkwaliteit, veiligheid, procesbetrouwbaarheid en lage operationele kosten zijn belangrijke aspecten bij het selecteren en ontwerpen van apparatuur voor het verwerken van diervoeders.

Wanneer we uw apparatuur of systeem ontwerpen en produceren, houden we altijd rekening met deze aspecten. Onze ontwerpfilosofie voor feedtoepassingen: Innovatief, Eenvoudig, Betrouwbaar en Reinigbaar.

Slim ontwerp van apparatuur en eersteklas testfaciliteiten kunnen u helpen te voldoen aan de eisen van morgen voor wereldwijde verwerking van diervoeders. Als u op zoek bent naar de juiste partner om u te ondersteunen bij het opzetten van nieuwe productielijnen voor het mengen, drogen, agglomereren of ontwikkelen van nieuwe procestoepassingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

TESTEN & PROCESONTWIKKELING

Nog niet overtuigd? Hosokawa beschikt over diverse test- en R&D-faciliteiten in Nederland (mengen, drogen, agglomereren), Duitsland (malen, ziften, compacteren) en het Verenigd Koninkrijk (containment). Hier bieden wij unieke mogelijkheden om te testen wat het meest effectieve en efficiënte proces, apparaat en systeem is voor uw product.

We kunnen testen uitvoeren op van lab- tot productieschaal. Ongeacht of u één enkele machine wilt testen of een volledig poederprocessysteem, onze deskundige en ervaren teams staan voor u klaar om u te helpen uw doelstellingen te bereiken, tot u helemaal tevreden bent met het resultaat.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Voor meer informatie over onze procesapparatuur en -systemen voor de productie van diervoeders, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosokawa Micron een EcoVadis zilveren medaille ontvangen voor haar duurzaamheidsprestaties.

Lees meer