TOEPASSINGEN

Process technologies for tomorrow.

COSMETICA

De meeste mensen gebruiken dagelijks cosmetica in de vorm van deodorants, shampoos, vochtinbrengende crèmes, parfums, make-up, haarverf en allerlei andere verzorgingsproducten. Cosmetische producten hebben vaak complexe formules, die zorgvuldig zijn ontworpen om aan de kwaliteitseisen van de eindgebruikers te voldoen. Als gevolg hiervan is de behoefte aan onberispelijke productienormen van het grootste belang.

De Hosokawa Micron Group biedt een aantal procestechnologieën, toegesneden op de productie van cosmetische poeders. Hieronder vallen oplossingen voor mengen, malen, microniseren en containment, allemaal zorgvuldig ontworpen om een uitzonderlijke textuur en applicatie, consistente kleur, minimaal productverlies en gemakkelijke reiniging te garanderen.

TOEPASSINGSVOORBEELDEN

Cosmetische poeders

Procesapparatuur voor homogene, fijne en klontvrije poeders.

Procesapparatuur voor homogene, fijne en klontvrije poeders.

Lees verder

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosokawa Micron een EcoVadis zilveren medaille ontvangen voor haar duurzaamheidsprestaties.

Lees meer