In de loop der jaren heeft Hosokawa Micron vele procesoplossingen ontwikkeld die succesvol zijn gebleken voor een grote verscheidenheid aan voedselgerelateerde processen, van lab tot productieschaal. Een selectie van deze procesoplossingen vindt u hieronder of elders op deze website:
- Homogenizeren van bloem, zout, melkpoeder en toevoegingen voor bakmixen met een Nauta menger;
- Intensief mengen van bloem, zout, vloeibaar vet / boter voor bak- en cakemixen met een Nauta menger met Intensifier;
- Mengen van vet en bloemsuiker voor koekjes met een Extrudomix;
- Agglomereren en coaten van smaakstoffen met een Cyclomix;
- Extruderen van gist met een Extrudomix;
- Intensief mengen van ijzer en stearinezuur voor voedingssupplementen met een Cyclomix;
- Mengen van suiker, muntolie, dextrose en zetmeel voor muntsuiker met een Conische Peddelmenger (CPM);
- Mengen van zout en toevoegingen met een Nauta menger;
- Mengen van kruiden, specerijen, bloem en zout met een Nauta menger.
Deze opsomming is onvolledig. Als uw specifieke toepassing er niet tussen staat, betekent dat niet dat we het nooit eerder hebben gedaan of niet kunnen! Neem contact met ons op en spreek met onze experts of plan een test.