Containment

Hosokawa Micron Ltd. biedt containment apparatuur en toebehoren voor complete poederprocessen met behulp van geïntegreerde systemen die aan de meest veeleisende containment-uitdagingen voldoen. Van ontwerp tot installatie van de apparatuur zijn zij in staat om een volledige turn-key service te bieden met de meest geschikte containmentoplossing voor uw individuele behoefte.

Containment technologiën die al stevig in de farmaceutische industrie zijn verankerd, worden in toenemende mate ook toegepast in de chemische en voedingsmiddelenindustrie. Naarmate gezondheids-, veiligheids- en productisolatie-eisen toenemen in een breed scala aan verwerkingstoepassingen, wordt het gebruik van containment technologie voor de bescherming van zowel personeel als product steeds belangrijker.

Afvullen & Wegen

Hosokawa Micron Ltd. biedt tevens een totale verwerkings- en verpakkingsoplossing voor de poeder- en bulkindustrie, van afzonderlijke apparatuur tot het ontwerp, fabricage en installatie van complete vul-, weeg- en lossystemen voor waardevolle, schadelijke of toxische producten. Met de middelen om individuele apparatuur en systemen op maat te maken, zijn zij in staat om systemen te bouwen en te installeren om aan de vereisten van zelfs de meest uitdagende applicaties te voldoen.