Drogen

Zoekt u een geschikte industriële droogtechnologie om het vochtgehalte van uw product effectief te verlagen? Hosokawa Micron B.V. heeft een breed scala aan innovatieve (vries-)droog- en koeltechnologieën ontwikkeld voor poeders, pasteuze producten, slurries en vloeistoffen.

Kies de juiste industriële droger

De keuze voor de meest geschikte droogtechnologie is afhankelijk van vele factoren. Naast vereisten met betrekking tot kwaliteit, grootte, vorm en vochtgehalte van het eindproduct spelen ook andere factoren een rol, zoals productieomgeving, toegestane constructiematerialen en energieverbruik. De hoeveelheid toevoermateriaal is mede bepalend voor de keuze voor een batch of continue proces.

Industriële droger testen voor aanschaf

Bij het selecteren van de juiste droogapparatuur is deskundig advies van groot belang, evenals de mogelijkheid om de apparatuur te testen voor tot aanschaf wordt besloten. Hosokawa Micron biedt haar klanten daarom uitgebreide testfaciliteiten om te bepalen wat het meest effectieve en efficiënte proces, apparaat en systeem is voor uw product. Bovendien staat er een ervaren en toegewijd team van experts tot uw dienst om u waar nodig te ondersteunen.

Opwerken van reststromen

Het verwaarden van reststromen is een hot topic binnen de voedingsmiddelenindustrie, waarbij droogprocessen vaak een belangrijke rol spelen aan de grondstof- en de energiekant.

loonproductie

Loonproductie

Hosokawa biedt loonproductiefaciliteiten voor o.a. mengen, drogen, agglomereren, malen, classificeren en verdichten.Lees verder

engineeringsdiensten

Engineeringsdiensten

Hosokawa Micron biedt u de uitgebreide ervaring en superieure competenties van ons hooggekwalificeerde engineering-team bij het ontwerpen en ontwikkelen van procesoplossingen.Lees verder