Drogen

Zoekt u een geschikte industriële droogtechnologie om het vochtgehalte van uw product effectief te verlagen? Hosokawa Micron B.V. heeft een breed scala aan innovatieve (vries-)droog- en koeltechnologieën ontwikkeld voor poeders, pasteuze producten, slurries en vloeistoffen.

Kies de juiste industriële droger

De keuze voor de meest geschikte droogtechnologie is afhankelijk van vele factoren. Naast vereisten met betrekking tot kwaliteit, grootte, vorm en vochtgehalte van het eindproduct spelen ook andere factoren een rol, zoals productieomgeving, toegestane constructiematerialen en energieverbruik. De hoeveelheid toevoermateriaal is mede bepalend voor de keuze voor een batch of continue proces.

Industriële droger testen voor aanschaf

Bij het selecteren van de juiste droogapparatuur is deskundig advies van groot belang, evenals de mogelijkheid om de apparatuur te testen voor tot aanschaf wordt besloten. Hosokawa Micron biedt haar klanten daarom uitgebreide testfaciliteiten om te bepalen wat het meest effectieve en efficiënte proces, apparaat en systeem is voor uw product. Bovendien staat er een ervaren en toegewijd team van experts tot uw dienst om u waar nodig te ondersteunen.

Innovatie

Als leider in meng-, droog- en agglomeratietechnologieën is Hosokawa voortdurend op zoek naar verbeteringen, nieuwe technologieën en nieuwe toepassingen. Regelmatig vinden nieuwe ontwikkelingen plaats in samenwerking met onze klanten en in onze goed uitgeruste testfabriek, waar al onze apparatuur beschikbaar is op (semi-)industriële schaal.

testcentra

Testcentrum

Onze test- en R&D-faciliteiten helpen u het meest effectieve en efficiënte proces voor uw product te bepalen.Lees verder

loonproductie

Loonproductie

Hosokawa biedt loonproductiefaciliteiten voor o.a. mengen, drogen, agglomereren, malen, classificeren en verdichten.Lees verder