Mengen

Zoekt u een geschikte industriële mengtechnologie? Hosokawa Micron B.V. heeft een breed scala aan innovatieve mengtechnologieën ontwikkeld voor poeders, pasteuze producten, slurries en vloeistoffen.

Kies de juiste industriële menger

De keuze voor de meest geschikte mengtechnologie is afhankelijk van vele factoren. Naast vereisten met betrekking tot kwaliteit, grootte, vorm en korrelgrootteverdeling (PSD) van het eindproduct spelen ook andere factoren een rol, zoals de eigenschappen van het toevoermateriaal, productieomgeving, toegestane constructiematerialen en energieverbruik. De hoeveelheid toevoermateriaal is mede bepalend voor de keuze voor een batch of continue proces.

Industriële menger testen voor aanschaf

Bij het selecteren van de juiste mengapparatuur is deskundig advies van groot belang, evenals de mogelijkheid om de apparatuur te testen voor tot aanschaf wordt besloten. Hosokawa Micron biedt haar klanten daarom uitgebreide testfaciliteiten om te bepalen wat het meest effectieve en efficiënte proces, apparaat en systeem is voor uw product. Bovendien staat er een ervaren en toegewijd team van experts tot uw dienst om u waar nodig te ondersteunen.

Batch mengers

Batch procesapparatuur, van single units tot volledige systemen.

Lees verder

Continue mengers

Continue procesapparatuur, van single units tot volledige systemen.

Lees verder

Mengsystemen

Onze poedermengsystemen kenmerken zich door veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en hygiëne.

Onze poedermengsystemen kenmerken zich door veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en hygiëne.

Lees verder

Innovatie

Als leider in meng-, droog- en agglomeratietechnologieën is Hosokawa voortdurend op zoek naar verbeteringen, nieuwe technologieën en nieuwe toepassingen. Regelmatig vinden nieuwe ontwikkelingen plaats in samenwerking met onze klanten en in onze goed uitgeruste testfabriek, waar al onze apparatuur beschikbaar is op (semi-)industriële schaal.

testcentra

Testcentrum

Onze test- en R&D-faciliteiten helpen u het meest effectieve en efficiënte proces voor uw product te bepalen.Lees verder

loonproductie

Loonproductie

Hosokawa biedt loonproductiefaciliteiten voor o.a. mengen, drogen, agglomereren, malen, classificeren en verdichten.Lees verder