phone-icon
contact-icon
download-icon

Snelle paddelmenger

De Hosokawa snelle paddelmenger is een continue, snelle horizontale paddelmenger met peddels die zich in een enkel of dubbel spiraalvormig patroon rond de rotoras bevinden. Deze snelle peddelmenger is ontwikkeld voor fijne en cohesieve poedertoepassingen.

High-speed paddle mixer High-speed paddle mixer High-speed paddle mixer High-speed paddle mixer


De mengintensiteit van de snelle paddelmenger kan worden aangepast aan de specifieke toepassing door de peddelhoek en de snelheid van de rotor aan te passen. Het heeft tipsnelheden van maximaal 40 tot 50 m/s en is zeer effectief in het dispergeren van materialen in een korte tijd. Typische verblijftijden variëren van 1 tot 20 seconden. De snelle paddelmenger is ideaal voor kleine hoeveelheden, die in combinatie met korte verblijftijden voor meer energie-efficiëntie kunnen zorgen.

Hosokawa snelle paddelmenger

De snelle paddelmenger biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid voor een breed scala aan toepassingen, zoals hoge-intensiteit-mengen, coaten, fijne agglomeratie of continue reactie van poeders met gassen. Het is in staat tot extreem hoge warmteoverdrachtsefficiëntie door nauw contact tussen het materiaal en het verwarmde binnenoppervlak. Eenheden kunnen ook worden uitgerust met een verwarmings- of koelmantel, afhankelijk van de procesvereisten.

 

  • Perfecte temperatuurbeheersing tijdens het mengen
  • Capaciteiten van 100 - 100.000 kg/h
  • Thin layer coating
  • Lage hoeveelheid bewerking en korte verblijftijden
  • Machine met hoge capaciteit
  • Compact ontwerp (minimaal vloeroppervlak en hoogte vereist)
  • Flexibale paddelhoek en rotorsnelheid
  • Flexibele bediening


De snelle paddelmenger is verkrijgbaar in diverse modellen. Hieronder worden enkele typische kenmerken weergegeven. Let op, deze waarden zijn indicatief. Gedetailleerde informatie is op aanvraag beschikbaar.

Model (Ø - L) [cm] 20 - 50 36 - 90 51 - 128 76 - 190 122 - 305
Capaciteit [m³/h] 1,3 - 3 5 - 17 12 - 42 32 - 110 100 - 340
Tipsnelheid [m/s] 3,2 - 45 3,7 - 50 4 - 56 4 - 62 5 - 70
Typisch motorvermogen [kW] 15 37 75 110 200

Hoe kunnen we u helpen?

Voor meer informatie over onze poederprocesapparatuur, neem contact met ons op:

Gerelateerde toepassingen