Testcentrum

Hosokawa beschikt over diverse test- en R&D-faciliteiten in Nederland (mengen, drogen, agglomereren), Duitsland (malen, ziften, compacteren) en het Verenigd Koninkrijk (containment-technologieën). Hier bieden wij u unieke mogelijkheden om te testen wat het meest effectieve en efficiënte proces, apparaat en systeem is voor uw product. We kunnen testen uitvoeren op van lab- tot productieschaal.

Ongeacht of u één enkele machine wilt testen of een volledig poederprocessysteem, onze deskundige en ervaren teams staan voor u klaar om u te helpen uw doelstellingen te bereiken, tot u helemaal tevreden bent met het resultaat.

Cyclomix 5 liter huur-unit

Is testen noodzakelijk?

Als we het gedrag van poeders konden samenvatten in een aantal regels, met andere woorden, als de resultaten voorspelbaar zouden zijn, dan was testen onnodig. De realiteit is echter anders. Testen is niet alleen noodzakelijk; het is de basis voor ieder succesvol product of proces. Hosokawa Micron helpt haar klanten graag bij het testen van hun laatste ideeën en vereisten en met onze moderne testfaciliteiten kunnen we u helpen theorie in praktijk te brengen.

Voor een soepel verloop werken onze ervaren procesingenieurs nauw met u samen om u te adviseren en de beste oplossing voor uw proceseisen te ontwikkelen.

Voor meer informatie en beschikbaarheid, neem contact met ons op. 

Contactformulier

Onderwerp: