Testen en loonproductie in coronatijd

In deze uitdagende tijden blijven we ons inzetten voor de bescherming van de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en partners. We volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de regering en het RIVM strikt en hebben onze bedrijfsvoering aangepast aan de actuele situatie.

Welke invloed heeft dit op onze test- en loonproductiemogelijkheden?

Testen & Loonproductie blijven plaatsvinden

Klanttesten en loonverwerkingsactiviteiten blijven plaatsvinden. Tijdens deze activiteiten communiceren we bij voorkeur zo veel mogelijk 'real-time' met de klant door middel van digitale oplossingen zoals videoconferencing en e-mail.

Een recent voorbeeld:

  • We begonnen de testdag met een videoconferentie met de klant, om de doelen en details van die dag te bepalen.
  • Vervolgens stuurden we de klant via e-mail een samenvatting daarvan, ter bevestiging en goedkeuring.
  • Gedurende de dag stuurden we regelmatig foto's en video's van testruns en productmonsters naar de klant, zodat ze op afstand konden 'meekijken'.
  • Nadat alle tests waren voltooid, sloten we weer af met een videoconferentie om de resultaten te bespreken.
  • De testmonsters zijn per post naar de klant gestuurd.
  • Kort daarna ontving de klant zoals gewoonlijk een gedetailleerd testrapport.


De klant waardeerde onze aanpak zeer en was blij dat ze ondanks de lockdown-maatregelen hun project konden voortzetten. We hebben de afgelopen weken meerdere soortgelijke voorbeelden gehad, wat aantoont dat er met goede wil en wederzijds vertrouwen veel mogelijk is!

Bijwonen door klanten

Wanneer de klant erop staat fysiek aanwezig te zijn, gelden de volgende voorwaarden: We staan maximaal twee personen per klant toe om ons te bezoeken. Elke bezoeker moet voorafgaand een checklist invullen en terugsturen om er zeker van te zijn dat hij niet ziek is of in de buurt is geweest van iemand die de afgelopen 14 dagen ziek was.

Bezoekers zijn gehouden aan strikte hygiënevoorschriften, waaronder regelmatig handen wassen, geen handen schudden, niezen / hoesten in een gebogen elleboog, gebruik van papieren zakdoekjes, desinfectiegel en/of -doekjes, handschoenen en - wanneer een afstand van 1,5 m niet kan worden gegarandeerd - gezichtsmaskers.

Wij staan klaar voor onze klanten

Klanten voor testen of loonverwerking zijn misschien terughoudend of denken dat het onmogelijk is met de huidige coronarestricties. Bovengenoemd voorbeeld illustreert dat er andere manieren zijn, zolang beide partijen creatief zijn. Hoe dan ook, wij staan klaar voor onze test- en loonproductieklanten!

Wilt u meer weten of de mogelijkheden bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

Blijf gezond!