Chemie

Hosokawa Micron's ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van complete poederverwerkingsoplossingen voor de chemische industrie is enorm. Net zo uitgebreid als de verscheidenheid aan chemische stoffen waar we dagelijks mee te maken hebben. Ons chemieteam biedt een ongeëvenaarde reeks toepassingen op het gebied van mengen, drogen en agglomereren van chemische vaste stoffen, variërend van basischemicaliën in poedervorm tot fijne chemicaliën, kleurstoffen, pigmenten, gewasbeschermingsmiddelen, kunstmeststoffen en schuurmiddelen.

We zijn trots op de kennis en ervaring die we in de loop der jaren in deze branche hebben opgebouwd en willen deze graag met u delen.

Additive Manufacturing

Biopesticiden

Chemisch geproduceerde toner (CPT)

Chemisch geproduceerde toner (CPT)

Gewasbeschermingsmiddelen

Katalysatoren

Superabsorberende Polymeren

Wasmiddelpoeders

Opwerken van reststromen

Het verwaarden van reststromen is een hot topic binnen de voedingsmiddelenindustrie, waarbij droogprocessen vaak een belangrijke rol spelen aan de grondstof- en de energiekant.

loonproductie

Loonproductie

Hosokawa biedt loonproductiefaciliteiten voor o.a. mengen, drogen, agglomereren, malen, classificeren en verdichten.Lees verder

engineeringsdiensten

Engineeringsdiensten

Hosokawa Micron biedt u de uitgebreide ervaring en superieure competenties van ons hooggekwalificeerde engineering-team bij het ontwerpen en ontwikkelen van procesoplossingen.Lees verder