TOEPASSINGEN

Process technologies for tomorrow.

PROCESAPPARATUUR VOOR DIERVOEDERS

De veevoedersector is bekend terrein voor Hosokawa Micron, aangezien we bijna 100 jaar geleden ons bedrijf startten met het maken van mengapparatuur voor diervoeders. Sindsdien zijn we altijd doorgegaan met het ontwikkelen van technologieën, expertise en diensten op dit gebied.

De eisen die aan de productie van diervoeders worden gesteld kruipen steeds meer richting de normen voor de productie van voedingsmiddelen voor mensen. Productkwaliteit, veiligheid, procesbetrouwbaarheid en lage operationele kosten zijn belangrijke aspecten bij het selecteren en ontwerpen van apparatuur voor het verwerken van diervoeders. Wanneer we uw apparatuur of systeem ontwerpen en produceren, houden we altijd rekening met deze aspecten.

Onze ontwerpfilosofie voor feedtoepassingen: Innovatief, Eenvoudig, Betrouwbaar en Reinigbaar.

Slim ontwerp van apparatuur en eersteklas testfaciliteiten kunnen u helpen te voldoen aan de eisen van morgen voor wereldwijde verwerking van diervoeders. Als u op zoek bent naar de juiste partner om u te ondersteunen bij het opzetten van nieuwe productielijnen voor het mengen, drogen, agglomereren of ontwikkelen van nieuwe procestoepassingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Voor meer informatie over onze procesapparatuur en -systemen voor de productie van diervoeders, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon

DUURZAME POEDERVERWERKINGSSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering voortdurend aandacht besteden aan het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Zo kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving en milieurisico's beheersen. Daarnaast streven we naar een permanente verbetering van de milieuprestaties binnen onze organisatie.