Voedingsmiddelen

De voedingsmiddelenindustrie is een van de belangrijkste bedrijfssectoren voor Hosokawa Micron, daarom investeren we voortdurend in de doorontwikkeling van technologieën, expertise en diensten. Onze inspanningen en investeringen hebben geleid tot een uniek assortiment procestechnologieën voor het mengen, drogen en instant agglomereren van vaste stoffen. Deze technologieën kunnen worden toegepast in apparatuur voor laboratoriumtoepassingen en pilot plants tot installaties op productieschaal.

Productveiligheid, procesbetrouwbaarheid en reinigbaarheid zijn belangrijke aspecten bij het selecteren en ontwerpen van procesapparatuur voor voedingsmiddelen. Het systeemontwerp en de geselecteerde apparatuur beïnvloeden uw productkwaliteit, dagelijkse operatie en operationele kosten. Wanneer we uw apparatuur of systeem ontwerpen en produceren, houden we altijd rekening met deze aspecten.

Onze ontwerpfilosofie voor voedseltoepassingen: innovatief, eenvoudig, betrouwbaar, zichtbaar, reinigbaar en vermijden van dode hoeken.

Slim ontwerp van apparatuur en eersteklas testfaciliteiten kunnen u helpen te voldoen aan de eisen van morgen voor voedselverwerking waar ook ter wereld. Als u op zoek bent naar de juiste partner om u te ondersteunen bij het opzetten van nieuwe productielijnen om te mengen, drogen of instant agglomereren of voor het ontwikkelen van nieuwe procestoepassingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u meer informatie over deze toepassing, neem dan contact 
met ons op. Bel +31 314 373 463 of vul het contact formulier in.