Poederprocessystemen voor zuivel

Hosokawa Micron is gespecialiseerd in het leveren van de best mogelijke mechanische en hygiënische ontwerpen voor de zuivelindustrie en is een expert in ongebruikelijke combinaties van poederverwerkingstechnologieën. In tegenstelling tot sterilisatie of pasteurisatie van melk voor directe consumptie, ligt onze primaire focus op systemen voor het verwerken van gesproeidroogde melkpoeders. Belangrijke aspecten hierbij zijn snelle oplosbaarheid van het melkpoeder, bijvoorbeeld in koffiemelk, aanpasbare functionaliteiten in toepassingen in veevoeders en het nauwkeurig mengen van functionele additieven in babyvoeding.

Onze hechte relatie met de zuivelindustrie en gerichte aanpak betekent dat klanten echt kunnen vertrouwen op onze expertise: 95 jaar toegewijd onderzoek en ontwikkeling in poederverwerkingstechnologieën.

De voedingsmiddelenindustrie is een van onze belangrijkste bedrijfssectoren en we hebben aanzienlijk geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze technologieën, expertise en diensten op dit gebied. Dit heeft geleid tot een breed aanbod aan apparatuur ene systemen voor laboratoria, proefinstallaties en productieinstallaties.

Probeer voordat u koopt

Hosokawa Micron beschikt over haar eigen test- en ontwikkelcentrum in Doetinchem. Het biedt unieke mogelijkheden om uw product te testen om het meest efficiënte proces, systeem of installatie te bepalen voorafgaand aan het definitieve ontwerp. We kunnen zowel op laboratorium- als productieschaal testen.

Of u nu een enkele machine of een compleet poederverwerkingssysteem wilt testen, dezelfde bekwame en ervaren medewerkers helpen u ervoor te zorgen dat aan uw vereisten wordt voldaan en dat u volledig tevreden bent met de resultaten.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u meer informatie over deze toepassing, neem dan contact
met ons op. Bel +31 314 373 333 of vul het contactformulier in.