MINERALEN & METALEN

Process technologies for tomorrow.

PROCESAPPARATUUR VOOR METAALPOEDERS

Metaalpoeders worden gebruikt in een breed scala van industrieën, van auto- en ruimtevaarttoepassingen tot elektrische gereedschappen en huishoudelijke apparaten. In feite kan bijna elk metaal of elke metaallegering worden omgezet in poeder. De meeste van deze metaalpoeders worden gemengd met andere poeders, bindmiddelen en smeermiddelen om de gewenste eigenschappen in het eindproduct te bereiken.

Hosokawa Micron heeft een schat aan ervaring met het leveren van meng- en (vacuüm) droogapparatuur voor de verwerking van metaalpoeders.

TESTEN & PROCESONTWIKKELING

Nog niet overtuigd? Hosokawa beschikt over diverse test- en R&D-faciliteiten in Nederland (mengen, drogen, agglomereren), Duitsland (malen, ziften, compacteren) en het Verenigd Koninkrijk (containment). Hier bieden wij unieke mogelijkheden om te testen wat het meest effectieve en efficiënte proces, apparaat en systeem is voor uw product.

We kunnen testen uitvoeren op van lab- tot productieschaal. Ongeacht of u één enkele machine wilt testen of een volledig poederprocessysteem, onze deskundige en ervaren teams staan voor u klaar om u te helpen uw doelstellingen te bereiken, tot u helemaal tevreden bent met het resultaat.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Voor meer informatie over onze procesapparatuur en -systemen voor de verwerking van metaalpoeders, neem contact met ons op:

phone-icon
contact-icon

DUURZAME POEDERVERWERKINGSSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering voortdurend aandacht besteden aan het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Zo kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving en milieurisico's beheersen. Daarnaast streven we naar een permanente verbetering van de milieuprestaties binnen onze organisatie.