Mineralen

Hosokawa Micron biedt de mineralenindustrie een breed scala aan betrouwbare en robuuste procesapparatuur; bewezen technologieën, van afzonderlijke apparaten tot complete systemen. We hebben de kennis en ervaring in huis om op maat gemaakte systemen te ontwerpen en te ontwikkelen voor uw specifieke procesvereisten en werken samen met onze klanten om een optimale productiviteit te bereiken in combinatie met lage operationele kosten.

Hosokawa Micron biedt hoogwaardige technologie die bekend staat om zijn hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. Ieder systeem wordt ontworpen voor hoge prestaties met maximale duurzaamheid en minimale downtime.

Keramiek

Opwerken van reststromen

Het verwaarden van reststromen is een hot topic binnen de voedingsmiddelenindustrie, waarbij droogprocessen vaak een belangrijke rol spelen aan de grondstof- en de energiekant.

loonproductie

Loonproductie

Hosokawa biedt loonproductiefaciliteiten voor o.a. mengen, drogen, agglomereren, malen, classificeren en verdichten.Lees verder

engineeringsdiensten

Engineeringsdiensten

Hosokawa Micron biedt u de uitgebreide ervaring en superieure competenties van ons hooggekwalificeerde engineering-team bij het ontwerpen en ontwikkelen van procesoplossingen.Lees verder