VACUÜMDROGERS

EFFICIËNTE VACUÜMDROGERS

Hosokawa Micron heeft een veelzijdig aanbod aan efficiënte vacuümdrogers voor het drogen van materialen als poeders, bulkgoed, granulaat, pasteuze producten en viskeuze slurries.

Nauta® vacuümdroger

Nauta vacuumdroger Nauta vacuumdroger

De Nauta vacuümdroger is ontwikkeld door Hosokawa Micron en universeel inzetbaar voor het verwerken van poeders, filterkoeken, pasteuze producten en stroperige slurries. Hosokawa Micron is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige droogtechnologieën die u waardevolle energie kunnen besparen.

Onze Nauta vacuümdroger was een van de eerste geroerde vacuümdrogers op de markt, ontworpen om de vacuümtraydroger te vervangen. Tegenwoordig hebben we een nog breder assortiment vacuümdrogers voor de verwerking van nog veel meer producten, van chemicaliën en metalen tot voedingsmiddelen en farmaceutische producten.

CPD conische paddeldroger

CPD vacuumdroger CPD vacuumdroger

De Conische Paddeldroger (CPD) is een universele vacuümdroger, ontworpen voor meng-, droog- en reactieprocessen. Het unieke paddelontwerp van de verticale, centraal aangedreven droger combineert extreem hoge droogsnelheden met een compact ontwerp.

Wat onze vacuümdrogers betreft, bieden we meerdere technologieën om vele soorten materialen te verwerken, waaronder ook producten die zwaar, plakkerig en hittegevoelig zijn; die oplosmiddelen bevatten, giftig of zelfs explosief zijn.

Multifunctionele vacuümdrogers

Onze vacuüm drogers zijn geschikt voor laagvacuümbedrijf en kunnen ook worden toegepast in andere fasen van het proces, bijvoorbeeld:

  • Reactie/kristallisatie
  • Verwarming/koeling
  • Sterilisatie
  • Vloeistof-/vastestofscheiding en ontluchting

Daarnaast zijn steriele, aseptische en CIP/SIP-uitvoering mogelijk.

VACUUMDROOGSYSTEMEN

Nauta vacuumdroogsysteem Nauta vacuumdroogsysteem

Als 's werelds toonaangevende ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van systemen en -apparatuur voor de verwerking van poeders en bulkgoed, biedt Hosokawa Micron diverse typen vacuümdrogers. We selecteren, configureren en integreren alle componenten en processen met de grootste zorg om de optimale functionaliteit, kwaliteit en efficiëntie van uw droogsysteem te garanderen.

Onze uitgebreide ervaring en grote knowhow maken ons experts in de planning, vervaardiging en installatie van complete vacuümdroogsystemen, inclusief alle benodigde toebehoren.

Met onze praktische technische expertise en proceskennis kunnen we het meest geschikte vacuümdroogsysteem ontwerpen en bouwen om aan uw proces- en productvereisten te voldoen. Meer weten over onze vacuümdroogsystemen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Energiebesparende vacuümdrogers

Drogen is verantwoordelijk voor meer dan 15% van het energieverbruik in moderne industriële processen. Dit maakt energierendement een belangrijke factor bij het ontwerpen van een vacuümdroger.

Hosokawa Micron is expert in de ontwikkeling van geavanceerde vacuümdrogers en we steken veel van onze eigen energie in de ontwikkeling van vacuümdroogsystemen die u energie zullen besparen!

PROBEER VOORDAT U KOOPT

Proeffabriek en Ontwikkelcentrum in Doetinchem Proeffabriek en Ontwikkelcentrum in Doetinchem

Onze proeffabriek en ontwikkelcentrum in Nederland biedt unieke mogelijkheden om uw product te testen om het meest efficiënte proces, systeem of installatie te bepalen voorafgaand aan het definitieve ontwerp. We kunnen testen op zowel laboratoriumniveau als op productieschaal.

Of u nu een enkele machine of een compleet poederverwerkingssysteem wilt testen, dezelfde bekwame en ervaren medewerkers staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat aan uw eisen wordt voldaan en dat u helemaal tevreden bent met de resultaten. Ons principe is het leveren van hoogwaardige en toch betaalbare oplossingen die voldoen aan de eisen en uitdagingen van onze klanten, ook op de lange termijn.

We hebben ook huurapparatuur beschikbaar voor batch-drogen.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Neem voor meer informatie over onze vacuümdrogers en vacuümdroogsystemen contact met ons op:

 
phone-icon
contact-icon

DUURZAME PROCESSYSTEMEN

Hosokawa Micron B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001. Onze certificering omvat alle milieuthema's van ISO 14001: lucht, bodem, energie, afval, water, geluid en gevaarlijke stoffen. Daarnaast heeft Hosawa Micron een EcoVadis Silver Medal ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid. EcoVadis stelde vast dat het bedrijf tot de top 15% behoorde van door hen beoordeelde bedrijven in de speciaalmachine-industrie.

Lees meer