Werken & Leren bij Hosokawa Micron

Werken bij Hosokawa Micron betekent volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Betrokkenheid en samenwerking zijn bij ons vanzelfsprekend waarbij een grote mate van zelfstandig werken wordt geboden. Het bedrijf kenmerkt zich door een plezierige, informele sfeer met korte en directe lijnen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat toekomstig talent de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Daarom bieden we iedere periode diverse stage- en afstudeerplekken aan studenten van uiteenlopende studierichtingen via de Innovatiehub Doetinchem.

Even voorstellen

Je komt ons dagelijks tegen

Vacatures

Stage lopen

Opwerken van reststromen

Het verwaarden van reststromen is een hot topic binnen de voedingsmiddelenindustrie, waarbij droogprocessen vaak een belangrijke rol spelen aan de grondstof- en de energiekant.

loonproductie

Loonproductie

Hosokawa biedt loonproductiefaciliteiten voor o.a. mengen, drogen, agglomereren, malen, classificeren en verdichten.Lees verder

engineeringsdiensten

Engineeringsdiensten

Hosokawa Micron biedt u de uitgebreide ervaring en superieure competenties van ons hooggekwalificeerde engineering-team bij het ontwerpen en ontwikkelen van procesoplossingen.Lees verder