Stages & afstuderen

Als je als organisatie voorop wil blijven lopen is innoveren belangrijk. Een frisse vernieuwde blik is daarbij van groot belang en daarom werken wij graag met enthousiaste studenten. Om dit te stimuleren zijn we in september 2013 met de Innovatiehub Doetinchem gestart, een samenwerking tussen de drie bedrijven Hosokawa Micron, Rensa en Wopereis. Het doel van de Innovatiehub is om continu samen te werken met studenten, hun inspanningen te waarborgen en te implementeren in de organisatie.

InnovatieHub Doetinchem

Elke periode werken ongeveer 12 studenten van allerlei studierichtingen aan een stage- of afstudeeropdracht binnen één van de organisaties. Naast hun eigen opdracht hebben ze de mogelijkheid om samen te werken en ondersteunende trainingen te volgen. Het bijeenbrengen van verschillende kennisinzichten en een diversiteit aan persoonseigenschappen zorgt ervoor dat er constant een nieuwe focus is op de bedrijfsprocessen, producten en diensten. De opdrachten van de studenten verdwijnen niet in de la, maar helpen ons bij verandering en verbetering in de dagelijkse werkzaamheden.

Innovatiehub Doetinchem

Innovatiehub Doetinchem biedt stage- en afstudeeropdrachten aan op zowel MBO, HBO als universitair niveau. Heb je interesse om je stage- of afstudeeropdracht bij één van de organisaties van de Innovatiehub Doetinchem uit te voeren, ga dan voor meer informatie naar www.innovatiehub.com.